Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

PROTEIN PLUS GELATO 2kg M2020142001

Blagovna znamka: Leagel

Proteini oziroma mlečne beljakovine primerne kot dodatek za sladoled.

Blagovna znamka: Leagel
Šifra: 5075
  • Opis
  • Beljakovinski dodatek za sladoled - Protein Plus

    Mlečne beljakovine imajo pri sladoledu ključno vlogo, saj določajo njegovo emulzijo in kremnost, ki sta bistveni lastnosti vrhunskega sladoleda.

    Glavni vir mlečnih beljakovin v sladoledu prihaja iz posnetega mleka v prahu, ki pa ga vsebuje približno 30%, le 25% pa predstavlja njegov najplemenitejši del, in sicer beta in laktoglobulini.

    Protein Plus je mešanica mleka v prahu z visoko vrednostjo beljakovinami (beta in laktoglobulini), ki obogatijo in optimizirajo odstotek mlečnih beljakovin v sladoledu.

    Tehnologija nam omogoča, da ustvarimo odlično kombinacijo med mlečnimi beljakovinami in sojinim lecitinom, 100% rastlinskim emulgatorjem, ki poveča reaktivnost mlečnih beljakovin, ko dejansko pride do emulzije med vodo, zrakom in maščobami.

    Proteinplus deluje tako, da znatno izboljša strukturo in kremnost sladoleda, primeren pa je predvsem za sladolede, ki ne vsebujejo rastlinskih maščob.

    Izdelek je namenjen kot dodatek bazi pri pripravi sladoledne osnove in ni samostojen izdelek!

  • Tehnične specifikacije
  • Sestavine: MLEČNE beljakovine, posneto MLEKO v prahu, emulgator (SOJIN lecitin).
    Ne vsebuje glutena.

    Uporaba: 40 g PROTEIN PLUS GELATO MASTER SCHOOL na 1 kg sladoledne baze

    Pakiranje: 2kg