Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Pozdrav iz kuhinje s črnimi holipi

Pripravite vrhunsko in preprosto, a vseeno intenzivno slaščico.

Vsak grižljaj bo postal popotnica v svet intenzivnega okusa, kjer se bogat čokoladni in karamelni preliv nežno stapljata s sočnostjo marakujine omake. 

Tako pripravljeni črni holipi predstavljajo harmonijo tekstur in okusov, ki bodo brez težav razplamtele vaše omizje.

Sestavine za pripravo posameznih prelivov in omak:

KARAMELNA OMAKA

V ponvi počasi karamelizirajte sladkor, do željene stopnje. Nato v drugi posodi zavrite smetano in jo počasi vlijte v karamelno osnovo.

Odmaknite z ognja in nato v zmes vmešajte še maslo, ki bo dodalo značilno svetlikajočo noto karamelni omaki.

ČOKOLADNA OMAKA

V loncu zavrite mleko z glukoznim sirupom in kakavom. 

Posebej raztopite čokoladne diske, nato pa vse skupaj zmešajte in pustite, da se ohladi.

PASIJONKINA OMAKA

Mleko zavrite, nato pa vanj vmešajte glukozni sirup.

Posebej pazljivo raztopite bele čokoladne diske in nato v to zmes vmešajte sladkano mleko.

Na koncu dodajte še pasijonkin pire, dobro premešajte in vse skupaj pustite, da se ohladi.

Navodila za izdelavo:

Na krožnik položite črne holipe in jih izmenično prelijte z vsemi tremi omakami.

Dekoracijo lahko popestrite s hrustljavimi drobci kakavovih zrn.

 

Za nove gurmanske, slaščičarske ali sladoledne kreacije pa se vpiši na našo email listo. Novičke pošiljamo 1-2x na mesec.

 

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.