Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPripravite vrhunsko in preprosto, a vseeno intenzivno slaščico.
Vsak grižljaj bo postal popotnica v svet intenzivnega okusa, kjer se bogat čokoladni in karamelni preliv nežno stapljata s sočnostjo marakujine omake.
Tako pripravljeni črni holipi predstavljajo harmonijo tekstur in okusov, ki bodo brez težav razplamtele vaše omizje.
MLETI SLADKOR V PRAHU - 180g
SLADKANA SMETANA CREMIO - 150g
maslo - 50g
V ponvi počasi karamelizirajte sladkor, do željene stopnje. Nato v drugi posodi zavrite smetano in jo počasi vlijte v karamelno osnovo.
Odmaknite z ognja in nato v zmes vmešajte še maslo, ki bo dodalo značilno svetlikajočo noto karamelni omaki.
polnomastno mleko 3,5% mlečne maščobe - 200g
GLUKOZNI SIRUP V PRAHU - 50g
KAKAV V PRAHU - 17g
V loncu zavrite mleko z glukoznim sirupom in kakavom.
Posebej raztopite čokoladne diske, nato pa vse skupaj zmešajte in pustite, da se ohladi.
polnomastno mleko 3,5% mlečne maščobe - 100g
GLUKOZNI SIRUP V PRAHU - 10g
SADNI PIRE PASIJONKA - 300g
Mleko zavrite, nato pa vanj vmešajte glukozni sirup.
Posebej pazljivo raztopite bele čokoladne diske in nato v to zmes vmešajte sladkano mleko.
Na koncu dodajte še pasijonkin pire, dobro premešajte in vse skupaj pustite, da se ohladi.
Na krožnik položite črne holipe in jih izmenično prelijte z vsemi tremi omakami.
Dekoracijo lahko popestrite s hrustljavimi drobci kakavovih zrn.
Za nove gurmanske, slaščičarske ali sladoledne kreacije pa se vpiši na našo email listo. Novičke pošiljamo 1-2x na mesec.