Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat se nam je v sladkih intervjujih pridružila sladka ustvarjalka iz Slovenskih Konjic.
Prisega na božanski okus tort, katerega poizkuša ustvariti iz čimbolj naravnih sestavin.
Sem Matej in pripravljam vsebino na spletni strani Makaboshop.si.
Niki sem zastavil nekaj vprašanj, na katera je podala zelo zanimive odgovore.
Ime je nastalo približno pol leta preden sem odprla podjetje, med občudovanjem slaščičarn na potovanju. Takrat sem partnerju omenila, da bi si tudi sama nekega dne želela imeti svojo slaščičarno, dodala bi ji svoj priimek in tako je nastala Krušičarna.
Čez čas, ko sem se odločila, da se dejansko podam na poslovno pot, pa o drugem imenu nekako sploh nisem razmišljala, saj je bilo že zakoreninjeno v meni.
Krušičarno v prihodnosti vidim kot majno butično peko slaščic, ki kljub nepredvidljivim življenjskim okoliščinam še vedno daje poudarek na kvaliteto (naravne kvalitetne izbrane sestavine) in božanski okus.
Vseskozi se izobražujem na raznih slaščičarskih delavnicah in izpopolnjujem svoje znanje, zato ne dvomim, da se bo čez čas v meni porodila še kakšna sveža ideja, ki bo del Krušičarne.
Res je, sploh glede na to, da delam sama, ponudba obsega kar nekaj različnih vrst slaščic.
Še vedno pa so mi daleč najljubše torte, sploh otroške, ker vem, kako sem se jih sama kot otrok razveselila ob praznovanjih.
Ponavadi ideja kar nekako zraste v meni. Včasih najdem inspiracijo tudi na socialnih omrežjih.
Odvisno za kakšno torto gre, ampak v večini primerov imam raje, da lahko ustvarjam po lastnem navdihu.
Že od nekdaj sem se videla v svojem podjetju, vendar nisem vedela, da bo to prav peka slaščic.
Podjetje sem odprla med študijem ekonomije, vse skupaj pa se je kasneje odvilo zelo hitro. Verjetno je temu botrovala strast, ki jo čutim do oblikovanja/pripravljanja tort in drugih slaščic.
Malo več kot tri leta.
Vsem, ki se podajajo na pot slaščičarstva, bi položila na srce, da naj dobro razmislijo, če si to resnično želijo početi vsak dan, tudi 12 ur na dan.
Sproščena peka doma za družino in prijatelje je nekaj čisto drugega. Ko pa ustvariš podjetje, se hobi kar naenkrat spremeni v trdo delo in sam začetniški vložek, ki ga potrebuješ za zagon podjetja predstavlja kar velik finančni zalogaj.
Verjamem pa, da tam kjer je volja je tudi pot. Če si vztrajen in delaš s srcem in z užitkom, ti bo uspelo vse, kar si boš zadal.
Sprva so me najbolj podpirali moji domači in prijatelji, za vse ostale pa je bil splet med glavnimi orodji za promocijo.
Sedaj se po večini vračajo k meni zadovoljne stranke in tiste, katerim me le te priporočijo.
Dogaja se ogromno stvari, tako da mogoče en dan nekaj predstavlja rekord, drugi dan pa je to že realnost.
Mi je pa od lani ostala v spominu priprava 25 tort in preko 500 slaščic v enem tednu.
Letos je bilo takšnih samo nekaj vikendov, tako da se mi ne zdi več nič posebnega. Je pa res, da so moji cilji vedno višji.
Ja, obožujem cvetje in zelenje na tortah.
Pri dekoriranju s cvetjem je pomembno predvsem, da je dobro umito in zaščiteno, da ne pride v stik s torto.
Jaz za zaščito cvetja uporabljam jedilni vosek v katerega namočim cvet, saj mi ta način najbolj ustreza, je pa možnosti kar nekaj.
*** *** ***
Hvala Nika, ker ste si vzeli čas in za naše bralce pripravili izjemen vpogled v vaše začetke in praktično vaš vsakdan.
Želimo ti še veliko uspešno opravljenih naročil, visokih ali nizkih tort, prijetnih sladkih kotičkov in cvetočih aranžmajev.
Če pa se (bralci) pripravljate na poroko, hitro odhitite na spodnje povezave, da si rezervirate termin - ne za torto, ampak za pokušino!
Raje že zdaj, četudi je praznični datum še mesece daleč.
Celjska cesta 1a, 3210 Slovenske Konjice
Spletna stran: www.krusicarna.com
Facebook: @krusicarna
Instagram: @krusicarna
Prejšnji intervju: Neža Mlakar, La popsi | Naslednji intervju: Maja Habjan, Torte Bella |
Če želiš odlične novičke iz sveta slaščičarstva, sladoledarstva in gostinstva prejemati v svoj e-poštni nabiralnik, nam spodaj zaupaj tvoj elektronski naslov!