Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTale karamelna kreacija bo odlično izpadla, še posebej, če jo boste izdelali v polikarbonatnih banjcah.
Na ta način bo kremino s svojimi plastmi še posebej lepo izpadel.
Hkrati s tem pa vam kremino sladoled predstavlja odlično priložnost, da presežete svoje okvire in ponudite svojim gostom nekaj novega.
V ohlajeno posodo iz nerjavečega jekla vlijte 500g lešnikovega preliva CHIARA. Lepo jo poravnajte in jo za nekaj minut postavite v šok komoro.
Medtem ko se prva plast ohlaja, v karafi s paličnim mešalnikom ali metlico dodobra premešajte piškotno pasto skupaj z mlekom in belim kremnim prelivom.
Vse skupaj nato vlijte v sladoledni stroj.
Ko zmes zamrzne, z njo nadevajte ohlajeno banjico z že strjenim prelivom na dnu. Sladoled po vrhu poravnajte.
Nato posodo postavite spet v šoker za nekaj minut.
Dekoracijo končajte z zadnjim nanosom karamelnega preliva in drobljenimi karameliziranimi piškotki.
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.
Da boste vedno na tekočem z novicami iz sveta slaščičarstva in sladoledarstva, vam priporočamo, da spodaj vpišete vaš elektronski naslov. Novičke pošiljamo 1-2x mesečno.