Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaVam zmanjkuje idej za pripravo čudovitih sladoledov v plasteh?
Pripravili smo vam nov namig, ki ga sestavlja kombinacija vanilijevega sladoleda ter mandarininega in mandljevega preliva.
Posebne prozorne sladoledne banjice iz polikarbonata so najboljši način za predstavitev kremino sladoleda, saj lahko gost skozi prozorno in trpežno steno banjice vidi posamezne plasti sladoleda.
Pripravite si sladoledno bazo in vse sestavine na pultu.
Ne poabite na merilno posodo in kuhinjsko tehtnico - tako bo izdelava še hitrejša in enostavnejša.
S paličnim mešalnikom zmešajte sladoledno bazo, rastlinsko kremo in vanilijevo pasto.
Nato zmes vlijte v stroj za izdelovanje sladoleda, po končanem zamrzovanju pa sladoled izmecite iz stroja in ga zmešajte z mandarininim prelivom, nato pa poravnajte.
Banjico postavite v šoker za okrog 10 minut, nato pa jo prelijte s čokoladno mandljevim prelivom.
Dekorirajte z rezinami sveže (ali kandirane) mandarine in koščki celih mandljev.
Naši profesionalni sladoledni recepti so namenjeni vsem, ki bi radi popestrili svoje sladoledne vitrine.
Če bi radi 1-2x mesečno podobne novičke, spodaj vpišite vaš naslov.