Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Beneška simfonija z mandarino

Recept za kremino Beneška simfonija z mandarino

Vam zmanjkuje idej za pripravo čudovitih sladoledov v plasteh?

Pripravili smo vam nov namig, ki ga sestavlja kombinacija vanilijevega sladoleda ter mandarininega in mandljevega preliva.

Posebne prozorne sladoledne banjice iz polikarbonata so najboljši način za predstavitev kremino sladoleda, saj lahko gost skozi prozorno in trpežno steno banjice vidi posamezne plasti sladoleda.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

 

Postopek priprave sladoleda

Pripravite si sladoledno bazo in vse sestavine na pultu.

Ne poabite na merilno posodo in kuhinjsko tehtnico - tako bo izdelava še hitrejša in enostavnejša.

S paličnim mešalnikom zmešajte sladoledno bazo, rastlinsko kremo in vanilijevo pasto.

Nato zmes vlijte v stroj za izdelovanje sladoleda, po končanem zamrzovanju pa sladoled izmecite iz stroja in ga zmešajte z mandarininim prelivom, nato pa poravnajte.

Banjico postavite v šoker za okrog 10 minut, nato pa jo prelijte s čokoladno mandljevim prelivom.

Dekorirajte z rezinami sveže (ali kandirane) mandarine in koščki celih mandljev.

 

 

Naši profesionalni sladoledni recepti so namenjeni vsem, ki bi radi popestrili svoje sladoledne vitrine.

Če bi radi 1-2x mesečno podobne novičke, spodaj vpišite vaš naslov.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.