Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPri tokratnem sladoledu gre za preplet, ki jo ponujata riž in kandirana mandarinina lupinica.
Vse skupaj nežno povezuje bela čokolada, ki uporablja tudi esenco vanilije.
Nežen, hrustljav in okusen sladoled, primeren tako za poletne večere, kot jesenske ali spomladanske večere.
Za odmerjanje količin pri izdelavi sladoleda se odlično obneseta merilna posoda ter kuhinjska tehtnica, s katerima lahko zelo privarčujete na času in umazani posodi.
Mlečno sladoledno bazo, polnomastno mleko in vanilijevo pasto dobro zmiksajte in viljte v sladoledni aparat.
Sladoled izmecite v sladoledno banjico, pri tem pa izmenično dodajajte rižev in mandarinin preliv, ne pozabite pa niti na končno obliko sladoleda.
Ko ste to uredili, banjico postavite v šoker in jo tam pustite vsaj 10 minut, da se dodobra ohladi.
Preden sladoled daste na ogled v sladoledno vitrino dokončajte dekoracijo!
Na povezavi recept za profesionalni sladoled pa si lahko ogledate še druge predloge za nove sladoledne okuse.
Spodaj pa se lahko vpišete na našo email listo, kjer vas bomo obveščali o novostih in ostalih zanimivostih iz sveta slaščic in sladoleda.