Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Hrustljava vanilijeva krema z rižem in mandarino

Recept za sladoled Hrustljava vanilijeva krema z rižem in mandarino

Pri tokratnem sladoledu gre za preplet, ki jo ponujata riž in kandirana mandarinina lupinica.

Vse skupaj nežno povezuje bela čokolada, ki uporablja tudi esenco vanilije.

Nežen, hrustljav in okusen sladoled, primeren tako za poletne večere, kot jesenske ali spomladanske večere.

 

Sestavine za sladoled:

Postopek izdelave sladoleda

Za odmerjanje količin pri izdelavi sladoleda se odlično obneseta merilna posoda ter kuhinjska tehtnica, s katerima lahko zelo privarčujete na času in umazani posodi.

Mlečno sladoledno bazo, polnomastno mleko in vanilijevo pasto dobro zmiksajte in viljte v sladoledni aparat.

Sladoled izmecite v sladoledno banjico, pri tem pa izmenično dodajajte rižev in mandarinin preliv, ne pozabite pa niti na končno obliko sladoleda.

Ko ste to uredili, banjico postavite v šoker in jo tam pustite vsaj 10 minut, da se dodobra ohladi.

Preden sladoled daste na ogled v sladoledno vitrino dokončajte dekoracijo!

 

Na povezavi recept za profesionalni sladoled pa si lahko ogledate še druge predloge za nove sladoledne okuse.

Spodaj pa se lahko vpišete na našo email listo, kjer vas bomo obveščali o novostih in ostalih zanimivostih iz sveta slaščic in sladoleda.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.