Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratni sladoledni recept združuje odlično piškotno pasto, jabolčni preliv bogat s koščki jabolk in cimeta ter hrustljavim, a brezglutenskim kramblom.
Odličen kremino, ki vas ne bo pustil ravnodušnega, hkrati pa bo nakazal, da se spoznate na svojo sladoledno obrt.
S paličnim mešalnikom premešajte mlečno osnovo, mleko, smetano ter piškotno pasto.
Vse skupaj vlijte v stroj za sladoled in počakajte, da zadeva zamrzne.
Med izmetom sladoleda v spodnjo plast vmešajte nekaj jabolčnega preliva s cimetom in hrustljavčka ter banjico za nekaj minut šokirajte.
Nato jo vzemite iz šok komore in nanjo razprostrite plast hrustljavčka.
Čez položite novo plast sladoleda in jo skrbno poravnajte; na to ravno površino pa razprostrite preliv iz jabolk in cimeta.
Ko ste to uredili, banjico postavite v šoker in jo tam pustite vsaj 10 minut, da se dodobra ohladi.
Dekoracijo dokončajte s krumblom.
Na naslednji povezavi recept za profesionalni sladoled si lahko ogledate tudi naše druge predloge za nove sladoledne okuse.