Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kefir z mangom in kakavovim hrustljavčkom

Recept za sladoled Kefir z mangom in kakavovim hrustljavčkom

Odličen in osvežilen kefirjev sladoled je v tem receptu osnova, katero osladkamo z mangovim prelivom.

Piko na i pa k vsemu doda še kakavov hrustljavček, ki pa ne vsebuje glutena.

 

Sestavine za sladoled:

Postopek izdelave sladoleda

Svetujemo vam, da mlečno sladoledno osnovo, sladkor, kefir in KEFIR 50 s paličnim mešalnikom dobro premešate.

V stroj za sladoled vlijte zmes, nato pa, ko le-ta zamrzne, začnite z izmetom v sladoledno banjico.

Med izmetom vmešajte malce kakavovega krumbla.

Oblikujte končni izgled sladoleda, katerega na koncu prelijete s sadnim mangovim prelivom.

Dekoriranje dokončajte tako, da na sladoled potresete še kakavov hrustljavček.

 

Za vse ostale sladoledne kombinacije vam predlagamo, da sledite povezavi, kjer boste našli več kot 70 odličnih receptov za sladoled.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.