Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaOdličen in osvežilen kefirjev sladoled je v tem receptu osnova, katero osladkamo z mangovim prelivom.
Piko na i pa k vsemu doda še kakavov hrustljavček, ki pa ne vsebuje glutena.
Svetujemo vam, da mlečno sladoledno osnovo, sladkor, kefir in KEFIR 50 s paličnim mešalnikom dobro premešate.
V stroj za sladoled vlijte zmes, nato pa, ko le-ta zamrzne, začnite z izmetom v sladoledno banjico.
Med izmetom vmešajte malce kakavovega krumbla.
Oblikujte končni izgled sladoleda, katerega na koncu prelijete s sadnim mangovim prelivom.
Dekoriranje dokončajte tako, da na sladoled potresete še kakavov hrustljavček.
Za vse ostale sladoledne kombinacije vam predlagamo, da sledite povezavi, kjer boste našli več kot 70 odličnih receptov za sladoled.