Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat predstavljamo sladoledni okus z zanimivo kombinacijo.
V njem se bodo prepletali okusi kokosa, karamele in osvežilne maline.
Čeravno je receptura primerna za izdelavo sladoleda v kremino verziji, jo lahko izdelate tudi v klasični obliki.
V sladoledarskih delavnicah se sila dobro obnese merilna posoda, s katero lahko s pomočjo elektronske tehtnice odmerite prave količine.
Torej, dodobra zmešajte bazo, mleko, smetano in kokosovo pasto.
Potem tekočo zmes stresite v aparat za sladoled in počakajte, da stroj izvede zamrzovanje sladoleda.
Med izmetom sladoleda v banjico postopoma vmešajte še malinov preliv.
Nato površino sladoleda v banjici poravnajte in ga dajte v šoker.
Po končanem šokiranju na zgornjo plast vlijte karamelni kremni preliv Loveria in spet šokirajte.
Sladoled lahko dokončno dekorirate tik pred postavitvijo v sladoledno vitrino - poizkusite z rezinami kokosovega mesa in sveže nabranimi malinami.