Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKokos in mlečna čokolada - kombinacija, ki nekatere spominja na čokoladno obogaten raffaelo okus.
Presenečeni boste, kako lahko na sila preprost način izdelate in okrasite tale sladoled, ki bo z veseljem postal del vaše stalne sladoledne ponudbe.
Na naslednji povezavi pa se skriva slasten kokosov sladoled z malino in karamelnim hrustljavčkom.
Očistite si pult in pri roki naj bosta merilna posoda in kuhinjska tehtnica - z njuno pomočjo boste na lahek in preprost način odmerili potrebne količine za pripravo sladoledov.
Na začetku dobro zmiksajte sladoledno bazo, mleko, smetano in pasto iz kokosa.
Potem sladoledno zmes vlijte v aparat za sladoled in počakajte, da stroj zamrzne sladoled.
Med izmetom sladoleda v banjico postopoma vmešajte čokolado za prelivanje.
Tako boste v sladoled dodali strjene koške slastne mlečne čokolade.
Poravnajte in banjico pustite nekaj minut v šokerju.
Po končanem šokiranju na zgornjo plast vlijte mlečni Loveria preliv in vse skupaj lepo poravnajte.
Morebitne nečistoče na robu banjici očistite.
Sladoled okrasite tik pred postavitvijo v sladoledno vitrino - dodate lahko doma izdelane kokosove kroglice, izdelane iz testa - podobno kot cake popse.
Če želite odlične recepte in novičke iz sveta sladoleda in slaščic prejemati tudi v vaš nabiralnik, spodaj vpišite vaš elektronski naslov.