Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Perfekten kokosov sladoled z malino in brezglutenskim karamelnim crumblom

Kokosov sladoled z malino in brezglutenskim karamelnim crumblom

Tokratni sladoled je čudovit primerek slastnega in okusnega poletnega okusa, ki ne vsebuje glutena.

Bel osnovni kokosov sladoled je združen s svežim in živordečim malinovim prelivom ter hrustljavostjo kokosove moke in karamelnega hrustljavčka.

Svetujemo vam postrežbo s sladoledno lopatko, da se kontaminaciji z glutenom popolnoma izognete.

In ja, priskrbite si tudi kornet brez glutena!

Tako boste svojim gostom res lahko ponudili pravo brezglutensko izkušnjo.

 

Sestavine za sladoled:

Postopek izdelave sladoleda

V mlečno sladoledno osnovo dodajte mleko, rastlinsko kremo in kokosovo pasto.

Vse skupaj dobro zmiksajte, svetujemo, da uporabite profesionalni palični mešalnik.

Nato vse skupaj vlijte v stroj za sladoled.

Ko stroj zaklčjuči svoj cikel, začnite s postopnim izmetom v sladoledno banjico - vmes v sladoled postopoma vmešavajte malinov preliv in kokosovo moko.

S pomočjo špatule oblikujte želen izgled sladoledne banjice in dekoracijo zaključite s še malo malinovega preliva in hurstljavega, brezglutenskega karamelovega crumbla.

Dodate lahko tudi sveže maline!

 

Za vse ostale sladoledne kombinacije pa vam predlagamo, da si ogledate še več kot 90 odličnih receptov za sladoled, ki smo jih do sedaj opisali.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.