Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratni sladoled je čudovit primerek slastnega in okusnega poletnega okusa, ki ne vsebuje glutena.
Bel osnovni kokosov sladoled je združen s svežim in živordečim malinovim prelivom ter hrustljavostjo kokosove moke in karamelnega hrustljavčka.
Svetujemo vam postrežbo s sladoledno lopatko, da se kontaminaciji z glutenom popolnoma izognete.
In ja, priskrbite si tudi kornet brez glutena!
Tako boste svojim gostom res lahko ponudili pravo brezglutensko izkušnjo.
V mlečno sladoledno osnovo dodajte mleko, rastlinsko kremo in kokosovo pasto.
Vse skupaj dobro zmiksajte, svetujemo, da uporabite profesionalni palični mešalnik.
Nato vse skupaj vlijte v stroj za sladoled.
Ko stroj zaklčjuči svoj cikel, začnite s postopnim izmetom v sladoledno banjico - vmes v sladoled postopoma vmešavajte malinov preliv in kokosovo moko.
S pomočjo špatule oblikujte želen izgled sladoledne banjice in dekoracijo zaključite s še malo malinovega preliva in hurstljavega, brezglutenskega karamelovega crumbla.
Dodate lahko tudi sveže maline!
Za vse ostale sladoledne kombinacije pa vam predlagamo, da si ogledate še več kot 90 odličnih receptov za sladoled, ki smo jih do sedaj opisali.