Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 70 €

Kremino Choco Orange

Recept za kremino sladoled Choco Orange

Čas je, da vam predstavimo posebno kombinacijo čokoladnega sladoleda in pomarančnega preliva.

Posebnost tega sladoleda je, da vsebuje hrustljavo presenečenje v obliki kakavovega crumbla.

To pa še ni vse!

Loveria Crunchy pomarančni preliv vsebuje tudi hrustljave koščke pomarančne lupine, ki bo na koncu dodala še bolj aromatičen pookus.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave sladoleda

V šokerju si ohladite sladoledno banjico.

Nato v merilni posodi zmešajte mlečno sladoledno bazo, rastlinsko smetano in prašek za čokoladni sladoled THEOBROMA EXTRA.

Najhitreje boste mešanico pripravili s paličnim mešalnikom.

Zmes nato vlijte v stroj za sladoled, ko pa stroj zamrzovalni cikel zaključi, sladoled izmecite v banjico, dodajte kakavov crumble in sladoled čimbolj poravnajte.

Nato ta čokoladni sladoled šokirajte cca 5-10 minut.

Potem pa čezenj prelite približno 500g preliva Loveria Crunchy pomaranča.

Za dekoracijo vam priporočamo rezine sveže pomaranče in čokoladno dekoracijo - npr. mini čokoladne tablice.

 

 

Sladoledni recepti na spletni strani Makaboshop naj bodo le ideja za vašo sladoledno ponudbo.

Če vas zanima okus, vam predlagamo, da tudi naročite izdelke, ki jih prodajamo - gre za najkakovostnejše produkte na trgu!

Če bi radi 1-2x mesečno podobne novičke, spodaj vpišite vaš elektronski naslov.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.