Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPri nas malce manj znan, čez lužo, v Ameriki pa velja za klasičen sladoled, ki ne sme manjkati v nobeni sladoledni vitrini.
Da bi lahko predstavili ta sladoledni okus še na drugačen način, predstavljamo recept za kremino izvedbo!
Na naslednji povezavi pa se skriva podoben sladoledni okus, le da je tokrat to sladoled za halloween - strašljivi chocomint!
Merilno posodo napolnite z mlečno sladoledno osnovo z belo mentino pasto, polnomastnim mlekom in smetano.
Dobro jo premešajte, nato pa vlijte v strojček za sladoled.
Ko bo stroj zaključil zamrzovanje, sladoled izmecite v banjico in ga lepo poravnajte.
Sladoledno banjico za nekaj minut postavite v šok komoro.
Po tem čezenj previdno vlijte temno čokoladno Loverio.
Da poravnate plast temne čokolade, malce udarite banjio ob pult, vendar ne premočno.
Sladoled spet šokirajte, pred postavitvijo v vitrino pa ne pozabite na sveže metine liste za dekoracijo.