Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČe iščete zanimivo tropsko kombinacijo s čokolado, potem bo ta sladoled kot nalašč za vas.
Najlepše pa bo takšen kremino izgledal v prozornih sladolednih posodah, ki so izdelane iz polikarbonata.
Skozi prozorno, a trpežno polikarbonatno steno je namreč vidna zasnova sladoleda po plasteh.
Na začetku dela najprej res dobro ohladite polikarbonatno posodico v šokerju.
Za tem vanjo vlijte približno 500g hrustljavega mango preliva in ga poravnajte po dnu posodice, priporočamo uporabo gramske kuhinjske tehtnice.
Nato s paličnim mešalnikom zmešajte vročo vodo in praškasto osnovo čokoladnega sladoleda CUZCO.
Po mešanju počakajte nekaj minut, da se zmes malenkost ohladi in spočije, nato pa jo vlijte v stroj za sladoled.
Čokoladni sladoled izmecite iz stroja in ga poravnajte na sloj ohlajenega mangovega preliva.
Nato ga poravnajte in šokirajte še približno 10 minut, potem pa čez čokoladno osnovo prelijte še preostalih 500g mangovega z hrustki bogatega preliva.
Za dekoracijo vam priporočamo lepo izrezljano sredico manga in nekaj rezin ali ostružkov temne ali mlečne čokolade.
Naši profesionalni sladoledni recepti so namenjeni vsem, ki bi radi popestrili svoje sladoledne vitrine.
Če bi radi 1-2x mesečno podobne novičke, spodaj vpišite vaš naslov.