Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPri tokratnem sladoledu se med seboj, v plasteh, poigravata čokolada in kava.
Čokolada v srčiki sladoleda in v dekoraciji iz hrustljavih vafljev, kava pa v posebnem kremnem prelivu in kavnih zrnih, ki so odlična spremljava tega zamrznjenega desserta.
Odličen sladoledni kremino, ki je primeren za praktično vsak letni čas!
V sladoledno banjico vlijte približno 500g preliva Krema Napolitaner Espresso.
Posodo postavite v šoker za nekaj minut, da bo preliv zakrknil.
V vmesnem času v merilno posodo napolnite 2400g vroče vode (približno 60°C) in vanjo stresite vsebino 1 vrečke praška Cuzco Total Noir.
Vse skupaj dobro premešajte, najbolje bo, da uporabite palični mikser. Zmes naj nekaj minut počiva, nato jo vlijte v sladoledni stroj.
Ko stroj zaključi zamrzovalni cikel, izmecite sladoled v banjico z zamrznjenim kavnim prelivom na dnu in čokoladni sladoled s špatulo poravnajte.
Nato čez vlijte še eno plast kavnega kremnega preliva in sladoledno banjico za nekaj minut postavite v šok komoro.
Po končanem šokiranju sladoled okrasite s kavnimi zrni in napolitankami