Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kremino Espresso Waferino

Recept za Kremino Espresso Wafferino

Pri tokratnem sladoledu se med seboj, v plasteh, poigravata čokolada in kava.

Čokolada v srčiki sladoleda in v dekoraciji iz hrustljavih vafljev, kava pa v posebnem kremnem prelivu in kavnih zrnih, ki so odlična spremljava tega zamrznjenega desserta.

Odličen sladoledni kremino, ki je primeren za praktično vsak letni čas!

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

 

Postopek priprave sladoleda

V sladoledno banjico vlijte približno 500g preliva Krema Napolitaner Espresso.

Posodo postavite v šoker za nekaj minut, da bo preliv zakrknil.

V vmesnem času v merilno posodo napolnite 2400g vroče vode (približno 60°C) in vanjo stresite vsebino 1 vrečke praška Cuzco Total Noir.

Vse skupaj dobro premešajte, najbolje bo, da uporabite palični mikser. Zmes naj nekaj minut počiva, nato jo vlijte v sladoledni stroj.

Ko stroj zaključi zamrzovalni cikel, izmecite sladoled v banjico z zamrznjenim kavnim prelivom na dnu in čokoladni sladoled s špatulo poravnajte.

Nato čez vlijte še eno plast kavnega kremnega preliva in sladoledno banjico za nekaj minut postavite v šok komoro.

Po končanem šokiranju sladoled okrasite s kavnimi zrni in napolitankami

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.