Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKremino predstavlja eleganten, pod robom sladoledne banjice poravnan sladoled.
V njem se v različnih plasteh skrivajo odlični okusi, sladoledar pa s kepico med strežbo zajame popolnoma vse.
Potopite se v tropske okuse, obogatene s skritim pistacijevim krumblom.
Z merilno posodo ter kuhinjsko tehtnico boste najlažje in najhitreje stehtali potrebne količine za izdelavo sladoleda.
V vrču v sladoledno bazo vmešajte mangovo pasto in vse skupaj dobro premešajte.
Nato mešanico vlijte v stroj za sladoled.
Ko le-ta zaključi cikel zamrzovanja, približno polovico sladoleda izmecite v sladoledno banjico in ga poravnajte.
Šokirajte cca 10 minut.
Nato čezenj dodajte plast pasijonkinega preliva in spet šokirajte za 5 minut.
Kasneje po njem razprostrite preostanek sladoleda in vanjo "vtrite" pistacijev krumble in res dobro poravnajte.
Spet šokirajte približno 5 minut.
Nato čez sladoled prelijte kokosovo Loverio in sladoled spet šokirajte.
Za "piko na i" lahko na sladoled dodate rezino ali prerezan sadež pasijonke.
Spodaj si oglejte še videoposnetek recepta:
Če želite odlične recepte in novice iz sveta sladoleda in slaščic prejemati tudi v vaš elektronski nabiralnik, spodaj vpišite vaš e-naslov.