Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKombinacijo fig in orehov smo omenili že takrat, ko smo spisali podroben članek o tem, kako izdelati figov sladoled.
Tokrat vam predstavljamo profesionalni recept za kremino sladoled, kateri bo poskrbel za odličen jesenski sladoledni okus, kjer se bosta prepletala okus orehov in karameliziranih fig.
Takšna kombinacija je odlična pri prehodu v zadnji del sladoledne sezone.
V polikarbonatno ali inox banjico za sladoled vlijte 400g hrustljavega preliva CHOCOCRUNCH. Kremo poravnajte s špatulo in jo ohladite v šokerju.
Med ohlajanjem spodnje plasti, v karafi s pomočjo metlice ali električnega mikserja premešajte mleko, bel kremni preliv in orehovo pasto.
Zmes vlijte v sladoledni stroj, in ko le-ta zaključi zamrzovalni cikel, z njo nadevajte ohlajeno banjico z že strjenim prelivom.
Posodo postavite v šoker še za nekaj minut.
Dekoracijo skončajte z nanosom preliva iz karameliziranih fig - nekateri dodatno eksperimentirajo in prelivu dodajo še npr. balzamični kis ali alkohol.
V naši najnovejši ponudbi pa se je pred kratkim znašel tudi poseben orehov preliv z dodatkom karamele, ki je tudi enkraten
Preizkusite in stestirajte!
Za končno piko na i lahko za dekoracijo uporabite tudi orehova jedrca.
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.