Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat vam med našimi recepti za sladoled predstavljamo recept za kremino sladoled - Kremino Mou.
Kremino sladoled se tako imenuje, ker je sestavljen v plasteh.
Največkrat se za to uporabljajo kombinacije različnih prelivov, sladoleda, dekoracij in ostalih dodatkov.
Cilj je ustvarjanje zanimivih plasti, ki se razkrijejo ob deljenju sladoleda.
Na takšen način lahko gostu ponudite drugačen, vizualno raven a veliko bolj kompleksen sladoledni okus.
Za kremino sladoled vam pripročamo, da uporabite polikarbonatne banjice (zgornji recept velja za nizko in široko sladoledno banjico).
Vanjo vlijte 500g kremnega preliva Krema Nerella in čezenj nanesite plast drobljenih karameliziranih piškotkov.
Banjico za nekaj minut dajte v šoker, da se ohladi.
Medtem zmiksajte sladoledno osnovo z pasto Gianduja in jo dajte v sladoledni stroj.
Banjico pripravite in vanjo dan giandujin sladoled poravnajte, nato pa po tej plasti razprostite karamelni preliv Mou.
Na koncu dekorirajte s preostankom drobljenih karameliziranih piškotkov.