Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kremni sladoled v plasteh - Kremino Mou

Recept za sladoled Kremino Mou

Tokrat vam med našimi recepti za sladoled predstavljamo recept za kremino sladoled - Kremino Mou.

Kremino sladoled se tako imenuje, ker je sestavljen v plasteh. 

Največkrat se za to uporabljajo kombinacije različnih prelivov, sladoleda, dekoracij in ostalih dodatkov.

Cilj je ustvarjanje zanimivih plasti, ki se razkrijejo ob deljenju sladoleda.

Na takšen način lahko gostu ponudite drugačen, vizualno raven a veliko bolj kompleksen sladoledni okus.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

 

Postopek priprave sladoleda

Za kremino sladoled vam pripročamo, da uporabite polikarbonatne banjice (zgornji recept velja za nizko in široko sladoledno banjico).

Vanjo vlijte 500g kremnega preliva Krema Nerella in čezenj nanesite plast drobljenih karameliziranih piškotkov.

Banjico za nekaj minut dajte v šoker, da se ohladi.

Medtem zmiksajte sladoledno osnovo z pasto Gianduja in jo dajte v sladoledni stroj.

Banjico pripravite in vanjo dan giandujin sladoled poravnajte, nato pa po tej plasti razprostite karamelni preliv Mou.

Na koncu dekorirajte s preostankom drobljenih karameliziranih piškotkov.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.