Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat vam predstavljamo recept za sladoledne lučke izdelane z modelčkom TANGO.
Odlikuje jih sladka lešnikova notranjost, zunaj pa hrustljav čokoladni obliv.
250g smetane Decor Up,
50g lešnikove paste ECCO,
200g kondenziranega mleka.
200g 60% temne čokolade HAYA,
25g kakavovega masla,
50g sončničnega olja.
Najprej zmešajte vse sestavine za lešnikov sladoled in zmes vnesite v vdolbine modelčka TANGO.
Nato zapičite še lesene palčke za lučke in vse skupaj postavite v zamrzovalnik.
Medtem pripravite obliv tako, da čokolado, kakavovo maslo in sončnično olje raztopite na približno 40°C in vse skupaj zmešate s paličnim mešalnikom.
Lučke vzemite iz modela in jih pomakajte v pripravljen obliv.
Nato lahko lučke spet postavite v zamrzovalnik ali pa jih ponudite svojim gostim.
Pa dober tek!