Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Malinov kremino z belo čokoladno povrhnjico

Recept za Malinov kremino z belo čokoladno skorjico

Ko se združita okusna malina in bela čokolada lahko dobimo le svojevrstno poslastico.

Za ta sladoled boste porabili zelo malo časa, poleg tega pa je priprava zelo enostavna, tako da lahko več časa posvetite ostalim dejavnostim v sladoledarni!

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave sladoleda

Merilno posodo napolnite z vodo in vanjo pretresite koncentriran pripravek FruitCub3 Malina.

Vse skupaj dobro premešajte, najbolje kar s paličnim mikserjem, nato pa vlijte v strojček za sladoled.

Ko bo stroj zaključil zamrzovanje, sladoled izmecite v banjico (vmes uporabite tudi malinov preliv), nato pa sladoled po vrhu poravnajte.

Sladoledno banjico za nekaj minut postavite v šok komoro.

Po končanem šokiranju čez zgornjo plast sladoleda vlijte plast bele Loverie.

Malce potresite posodo oziroma udarite banjico ob pult, vendar ne premočno. Tako boste poravnali zgornjo, še tekočo plast preliva iz bele čokolade.

Sladoled spet šokirajte, pred postavitvijo v vitrino pa ne pozabite na kakšne dekoracije v barvi malin - seveda so tudi sveže maline dobra izbira!

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.