Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPredstavljamo vam poseben sladoled v katerem glavni okus sladoleda predstavlja vanilija iz Madagaskarja.
Dopolnjuje jo karamelni preliv s slanim maslom, vrh sladoleda pa je prelit s kremnim prelivom Loveria, ki vsebuje tudi majhne in karamelizirane pekan oreške.
Kombinacija je popolna eksplozija okusov, ki jo lahko gostom pripravite in ponudite v vsakem letnem času.
Za odmerjanje količin vam priporočamo, da si pripravite digitalno elektronsko tehtnico.
Za mešanje pa vam bosta prišla prav metlica iz nerjavečega jekla ali palični mešalnik; prav tako je zelo uporabna plastična merilna posoda!
V merilo posodo odmerite mlečno sladoledno bazo, rastlinsko kremo in vanilijevo pasto iz Madagaskarja.
Mešanico dobro premešajte, da se okusi povežejo, zmes pa naj bom gladka in svilnata.
Vsebino posode vlijte v sladoledni stroj in počakajte, da stroj zaključi svoj zamrzovalni cikel.
Medtem v šokerju ohladite sladoledno banjico in nato vanjo izmecite vanilijev sladoled - vmes ga variegirajte s karamelnim prelivom in lepo poravnajte.
Nato sladoledno banjico s poravnanim sladoledom približno 10 minut šokirajte.
Potem pa nanjo zlijte Loveria Crunchy Pecan preliv; po želji dodajte še nekaj "pack" karamelnega preliva s slanim maslom.
Banjico ponovno šokirajte, položite v sladoledno vitrino in jo opremite s tablico z napisom.
Spodaj vpišite vaš e-naslov, če želite še naprej prejemati podobne sladoledne recepte.