Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Pistacija z mandarinami in rižem z belo čokolado

Pistacija z mandarinami in rižem z belo čokolado

Če ste pristaš nenavadnih kombinacij, potem definitivno morate preizkusiti ta sladoled.

Odlikuje ga močno, pistacijevo telo, ki mu na pomoč priskoči še mandarinin preliv s koščki lupine in riž potopljen v belo čokoladno omako.

Njami!

Receptura zadostuje za pripravo sladoleda v klasični sladoledni banjici 360x250x80mm.

Sestavine za pistacijev preliv z mandarinami in belim čokoladnim rižem

Postopek priprave sladoleda

V merilno posodo vlijte sladoledno bazo in pesto izdelan iz pistacij.

Za lažje odmerjanje in vnašanje pravih količin vam bo odlično služila tudi kuhinjska tehtnica, na katero postavite merilno posodo.

Pripravljeno tekočo zmes vlijte v aparat za sladoled in pustite, da zmes dobro zamrzne.

Nato izmecite sladoled v pripravljeno banjico za sladoled; med izmetom izmenično dodajajte rižev in mandarinin preliv.

Banjico postavite v šoker za približno 10 minut.

Po tem času sladoled dokončno dekorirajte in postavite v zamrzovalnik ali v sladoledno vitrino!

 

Na naslednji povezavi pa lahko dostopate do vseh profesionalnih receptov za sladoled.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.