Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled Kalabrija

Sladoled Kalabrija

Odličen sladoledni okus, kjer se bodo združili okusi mete in hrustljave čokolade.

Za dodaten, malce močnejši okus, lahko dodate tudi likviricijo oziroma sladki koren.

Ime nosi po najjužnejši celinski regiji Italije - Kalabrije!

Sestavine za sladoled Kalabrija

Postopek priprave sladoleda

V merilno posodo vlijte sladoledno bazo, mleko in mentino pasto ter vse skupaj zelo dobro zmiksajte.

Po želji dodajte še drobljeno ali zmleto likviricijo, vendar približno 80g, oziroma po okusu.

Nato tekočo zmes vlijte v stroj za sladoled, ki naj zadevo zamrzne.

Med izmetom sladoled prelivajte s čokolado, ki se bo strdila - mešajte in jo "polomite" na manjše koščke.

Na koncu oblikujte končno obliko sladoleda in jo okrasite s temno čokolado za oblivanje ter sveže nabranimi in opranimi metinimi listi.

 

Na naslednji povezavi pa lahko dostopate do vseh profesionalnih receptov za sladoled.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.