Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaOdličen sladoledni okus, kjer se bodo združili okusi mete in hrustljave čokolade.
Za dodaten, malce močnejši okus, lahko dodate tudi likviricijo oziroma sladki koren.
Ime nosi po najjužnejši celinski regiji Italije - Kalabrije!
V merilno posodo vlijte sladoledno bazo, mleko in mentino pasto ter vse skupaj zelo dobro zmiksajte.
Po želji dodajte še drobljeno ali zmleto likviricijo, vendar približno 80g, oziroma po okusu.
Nato tekočo zmes vlijte v stroj za sladoled, ki naj zadevo zamrzne.
Med izmetom sladoled prelivajte s čokolado, ki se bo strdila - mešajte in jo "polomite" na manjše koščke.
Na koncu oblikujte končno obliko sladoleda in jo okrasite s temno čokolado za oblivanje ter sveže nabranimi in opranimi metinimi listi.
Na naslednji povezavi pa lahko dostopate do vseh profesionalnih receptov za sladoled.