Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratni sladoled je predstavljen na način riževega pudinga s pomarančnim prelivom in koščki kandirane pomaranče.
Sama zasnova riževega sladoleda je namenjena ustvarjanju posebnega, veganskega sladoleda, ker pa tokratni recept vsebuje tudi bel kremni preliv, seveda ne more imeti takšne oznake.
Vseeno pa rižev sladoled spada med novitete, katere se splača predstaviti v vaši sladoledni vitrini.
V posebni posodi (najbolje se za sladoledarne obnese merilna posoda) zmešajte vrelo vodo s praškastim pripravkom za izdelavo riževega sladoleda.
Nato mešanico vlijte v sladoledni stroj in počakajte, da stroj zaključi svoj cikel.
Med izmetom sladoleda iz stroja rižev sladoled prelivajte s pomarančnim prelivom s koščki kandirane lupine (uporabite lahko tudi rezine kandirane pomaranče).
Nato sladoled poravnajte v banjici in ga ohladite v šokerju za sladoled.
Po končanem šokiranju na zgornjo plast vlijte še belo čokoladno Loverijo in banjico spet postavite v šoker.
Pred postavitvijo v sladoledno vitrino pa kreativno dokončajte dekoracijo banjice s kapljicami pomarančnega preliva.