Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTemnemu čokoladnemu sladoledu dodajte koščke puhastega biskvita.
Malinov preliv, ki je bogat s semeni pa bo dodal novo teksturo in s svežino povezal to lično, a kontrastno sladoledno perfekcijo.
V večji merilni posodi dobro premešajte segreto vodo in prašek za temni čokoladni sladoled Cuzco Total Noir.
Počakajte, da se zmes ohladi, potem pa jo vlijte v stroj za sladoled.
Med izmetom sladoleda dodajte nekaj malinovega preliva, oblikujte izgled sladoleda in banjico dajte v šok komoro na ohlajanje.
Čez 10 minut vzemite banjico sladoleda iz šokerja in dokončajte variegiranje z malinovim prelivom, čez vse skupaj pa natrgajte še kakavov biskvit!