Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPravi sladoledarski mojstri zanjo porabiti čisto vse "ostanke" - tudi, ko govorimo o polomljenih kornetih ali sladolednih dekoracijah.
Tokratni sladoled je verzija lešnikovega sladoleda, katerega pa poleg hrustljavih praženih lešnikov dodatno obogatijo še koščki krhkih vafljev.
Na ta način lahko porabite ali pa na drugačen način predstavite vafelj, ki predstavlja del vsake sladoledne ponudbe.
Seveda pa tak sladoled vsebuje gluten, zato pazljivo pri postrežbi!
Za doziranje, odmerjanje in mešanje se pri izdelavi sladoleda najbolje obnese več-litrska merilna posoda, po potrebi pa tudi kuhinjska tehtnica, na katero merilno posodo postavite.
Dobro zmiksajte lešnikovo pasto, mlečno osnovo za sladoled in dekstrozo v prahu.
Pripravljeno zmes vlijte v aparat za sladoled in pustite, da zmes dobro zamrzne.
Med izmetom sladoleda v sladoledno banjico uporabite lešnikov preliv Loveria in drobljene lešnike ter koščke vafljev.
Izdelajte končno obliko sladoleda in banjico postavite v šoker ter jo tam pustite približno 10 minut.
Pred postavitvijo sladoleda v sladoledni vitrino dokončajte dekoracijo s prelivom in s posipom.
Če želite še kakšen dober recept za sladoled, nadaljujte na recept za profesionalni sladoled.