Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat predstavljamo sladoledni okus, katerega glavni protagonisti so vanilija, riž, pistacija in malina.
Medtem, ko se pistacija skriva v notranjosti, riž z belo mlečno čokolado kraljuje v sredini, zgornja plast živordeče maline kar vabi goste, da poizkusijo nekaj novega.
Okrasitev lahko dokončate s praženo pistacijo, lahko pa uporabite tudi ekspandiran riž.
V sladoledarskih delavnicah se za odmerjanje količin za izdelavo sladoledov perfektno obnese merilna posoda saj jo enostavno prenašate med elektronsko tehtnico in sladolednim strojem
Najprej pripravimo sladoled z okusom vanilije z Madagaskarja, katerega poravnamo po dnu sladoledne banjice.
Banjico damo za nekaj minut v šoker.
Nato na vanilijev sladoled vlijemo in poravnamo mlečni preliv obogaten s hrustljavim rižem in sladoled spet šokiramo.
Medtem pripravimo pistacijev sladoled s pomočjo pistacijevega pesta in ga spet poravnamo nad poprej ohlajenim riževim prelivom.
Spet šokiramo, da se posamezne plasti spet strdijo.
Na vrhnjo plast vlijte še svetleči malinov preliv in- spet šokirajte.
Dekoracijo sladoleda lahko skončate tako, da drobce (pistacijeve ali pa pihan riž) potresete ob robovih banjice v kateri je sedaj sladoled Luna Rossa, na sredini pa ostane prostor, ki ga lahko zapolni premišljena čokoladna dekoracija.
Če želiš zanimive recepte prejemati v svoj elektronski nabiralnik, spodaj vpiši svoj e-naslov. Zanimive povezave, recepte in kode za popuste pošiljamo 1-2x mesečno.