Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Sladoled Mama Afrika

Recept za sladoled Mama Afrika

Zelo dober in osvežilen recept, kjer se mešajo okusi pasijonke, banane in kefirja.

Dodatek cimeta še izboljša okus in odkrije perfektno kombinacijo, ki lahko navduši v vsakem letnem času.

Sestavine za sladoled

  • mlečna osnova za sladoled - 2760g
  • PASTA BANANA  - 40g,
  • sveži kefir - 600g
  • zmiksana banana - 400g 
  • KEFIR 50 - 200g,
  • cimet v prahu - 4-5g,
  • PASIJONKIN PRELIV - za prelivanje in dekoriranje sladoleda

Postopek priprave sladoleda

Mlečni sladoledni osnovi dodajte svež kefir, zmiksane banane ter bananino pasto, med mešanjem pa vanjo dodajte še pripravek v prahu Kefir 50 in cimet.

Za tehtanje izdelkov se odlično izkaže digitalna elektronska tehtnica.

Vse skupaj dobro zmiksajte in nato zamrznite.

Izmecite sladoled v sladoledno banjico in ga med tem prelivajte s pasijonkinim prelivom.

Oblikovan sladoled postavite za nekaj minut v šoker, nato pa dokončajte dekoracijo s prelivom iz marakuje, koščki banane in cimetom.

 

Da boste vedno na tekočem z novostmi s sveta slaščičarstva in sladoledarstva, vpišite vaš email v spodnji okvirček. Obvestila, kode za popuste in povezave do receptov pošiljamo predvidoma 1-2x mesečno.

 

Spodaj pa vpišite svoj elektronski naslov. 1-2x mesečno vam na vaš elektronski naslov pošljemo kratke novičke iz sveta slaščičarstva in sladoledarstva.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.