Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPred vami je še ena izmed kreativnih kombinacij, ko govorimo o prepletanju okusa karamele, mlečne čokolade.
Kot dodatek so dodani še slani arašidi, s katerimi bo sladoled postal še bolj zanimiv in nepozaben.
Vzemite palični mešalnik in v merilnem vrču zmiksajte odmerjeni količini mlečne sladoledne osnove in arašidove paste.
Zmiksano mešanico pustite počivati približno 5 minut, nato pa jo zamrznite v stroju za sladoled.
Ko zmes zamrzne, jo izmecite v sladoledno banjico iz nerjavečega jekla - vmes prelivajte mlečni in dulce de leche preliv ter dodajte približno 1/3 slanih praženih arašidov.
Dokončno oblikujte obliko sladoleda in prelijte še preostanek obeh prelivov in slanih arašidov.
Sladoledno banjico za slabih 10 minut postavite v šoker nato pa jo lahko date v zamrzovalnik ali pa v sladoledno vitrino.
Opremite jo še s tablico z imenom in zadeva je pripravljena na prodajo.