Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaGlavna lastnost osvežilnega sladoleda je seveda kislina.
In ta kefirju vsekakor ne manjka, s pookusom pa jo nežno ustavi sladkoba bele čokolade.
Čeravno se zdi, da je že veliko sladolednih okusov posvečenih skuti oziroma rikoti, maskarponeju ali jogurtu, vam tokrat predstavljamo verzijo na osnovi kefirja.
Pripravite ga in presenetite svoje goste s sladkim in osvežilnim sladoledom.
Za izdelavo sladoleda boste potrebovali večjo merilno posodo in palični mešalnik, dobor pa je tudi, da si omislite odlično, na gram natančno elektronsko vago.
V merilno posodo vlijte mleko in mu dodajte kefi ter vse skupaj zmiksajte, nato vanjo dodajte še ostale suhe sestavine in spet premešajte.
Medtem ko masa malo počiva ohladite sladoledno banjico v šokerju, saj se boste tako izognili taljenju sladoleda med izdelavo.
V stroj za izdelavo sladoleda vlijte prirpavljeno zmes, ki ste ji vmešali še belo čokoladno pasto in počakajte, da stroj zaključi zamrzovanje.
Po tem jo izmecite v sladoledno banjico in sladoledu izdelajte obliko po želji.
Za končni izgled uporabite pest kokosove moke, dodate pa lahko tudi kakšno rezino ali trakec limonine ali limetine lupinice.
Posodo s sladoledom za približno 10 minut postavite v šoker.
Preden jo date v sladoledno vitrino jo opremite še s tablico z imenom in zadeva je pripravljena na prodajo.