Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČokoladna tablica z arašidi in karamelo, ki je pred leti obnorela svet se v svetu sladoleda pojavlja vsako leto.
Spodaj smo na kratko opisali postopek priprave tega slastnega kremina.
Na koncu dobite pa še nasvet kako lahko na enostaven način "popestrite" izgled navadno sicer ravnega kremino sladoleda.
Merilna posoda in elektronska tehtnica vam bosta pomagala, da boste lahko na hiter in enostaven način na začetku premešali mlečno bazo, arašidovo pasto in dekstrozo.
Zatem tekočo zmes vlijte v sladoledni stroj in počakajte, dokler vas stroj ne obvesti, da se je cikel zamrzovanja končal.
Pod boben sladolednega stroja namestite sladoledno banjico in si s špatulo pomagajte pri izmetu.
Med izmetom v banjico dodajajte slane arašide in kremni karamelni preliv Mou.
Na koncu sladoled poravnajte, nato pa postavite v šoker.
Ko se tam po približno 10 minutah ohladi, ga vzemite ven in čez zgornjo plast prelijte mlečni kremni preliv Loveria.
Spet šokrajte.
Za končno dekoracijo si odrežite kos acetatne folije, malce daljši od dolžine banjice. Trak previdno namestite na sladoled, nato pa ga odstranite.
Dekoracijo dokončajte s slanimi arašidi.