Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSladoledna verzija v slaščičarstvu priljubljene italijanske torte Caprese, ki ne sme vsebovati niti grama moke.
To nadomešča lešnikova ali mandljeva moka (slednjo vsebujejo tudi slastni makroni).
Ravno preprosta priprava in fenomenalen okus sta dva stebra, ki sta ta okus ponesla iz italijanskega otoka Capri širom po svetu!
Recept je pripravljen za klasično široko sladoledno banjico 360x250x80mm.
V merilno posodo vlijte sladoledno bazo in pesto izdelan iz pistacij.
Za lažje odmerjanje in vnašanje pravih količin vam bo odlično služila tudi kuhinjska tehtnica, na katero postavite merilno posodo.
Pripravljeno tekočo zmes vlijte v aparat za sladoled in pustite, da zmes dobro zamrzne.
Nato izmecite sladoled v pripravljeno banjico za sladoled; med izmetom izmenično dodajajte rižev in mandarinin preliv.
Banjico postavite v šoker za približno 10 minut.
Po tem času sladoled dokončno dekorirajte in postavite v zamrzovalnik ali v sladoledno vitrino!
Na naslednji povezavi pa lahko dostopate do vseh profesionalnih receptov za sladoled.