Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat vam predstavljamo poseben sladoled.
Sladoled, ki je narejen iz oljčnega olja je zagotovo nekaj posebnega in velja bolj za gurmansko poslastico kot običajen sladoledni okus.
Njegova značilnost je, da združuje bogato kulinarično dediščino, ampak na inovativen način.
Slovenija je v svetu vedno bolj znana po kakovostnih ekstra deviških oljčnih oljih, in ravno takšno olje predlagamo, da uporabite pri izdelavi tega sladoleda.
Sladoled z oljčnim oljem postrezite ob posebnih priložnostih, kjer naj sladoled služi kot platno za razkrivanje subtilnih okusov in arom cveta slovenskega oljčnega olja!
veganska baza za sladoled BAZA VEGAN LIFESTYLE - 1350g
voda (cca 40-50°C) - 2500g
ekstra deviško oljčno olje - 200g
DEKSTROZA v prahu - 80g
sol - 8g
Vodo ogrejte na okrog 45°C in vanjo vmešajte sol, dekstrozo in vegansko bazo.
Nato, med mešanjem, počasi vlivajte še ekstra deviško olje.
Pripravljena mešanica naj cca. 10 minut počiva, nato pa jo ponovno premešajte in vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ta naj opravi svoj cikel zamrzovanja, nato pa izmecite sladoledno maso v banjico.
Tako pripravljen sladoled lahko okrasite z oljčno vejico.
Pri postrežbi sladoleda na krožniku pa vam svetujemo, da pred stranko na sladoled pokapate še nekaj kapljic taistega oljčnega olja.