Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratni sladoledni recept je navdahnila čokoladna torta v kateri se prepletajo tri vrste čokolade.
Osnovo sestavlja bela čokolada, v notranjosti se skriva plast mehkega mlečnega preliva, vse skupaj pa se zaključi s kakavovim hrustljavčkom.
Si za?
Torej, sprva dodobra zmešajte bazo, mleko in belo čokoladno pasto. Najbolje je, da to storite s paličnim mešalnikom.
Potem tekočo zmes zlijte v aparat za sladoled in počakajte, da stroj dokonča zamrzovalni cikel.
Izmecite približno pol sladoleda v banjico, jo poravnajte, nato pa prelijte z mlečnim Loveria prelivom.
Nato sladoledno banjico dajte v šoker.
Po končanem šokiranju dodajte še drugo polovico sladoleda in jo lepo poravnajte.
Sladoledno dekoracijo predstavlja kakavov crumble katerega potresete približno na 0,5cm na debelo po celotni banjici.
Sladoled recepti so namenjeni profesionalnim izdelovalcem sladoleda, vseeno pa jih lahko uporabite za idejo ali usmeritev, če radi ustvarjate sladolede tudi doma.
Za prejemanje zanimivih novič, izpolnite spodnje polje.