Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Zabajone s karamelo in hrustljavčkom brez glutena

Recept za sladoled Zabajone s karamelo in hrustljavčkom brez glutena

Tokratne glavne vloge so si razdelili sladoledna pasta zabajone, karamelni preliv in kakavov hrustljavček brez glutena.

Ker Zabajone sladoledna pasta vsebuje alkohol, vam svetujemo, da takšen sladoled nedvoumno označite.

 

Sestavine za sladoled:

Postopek izdelave sladoleda

Mlečno sladoledno osnovo, ki ste ji dodali PASTO ZABAJONE in mleko dobro premešajte, najbolje kar s paličnim mešalnikom.

Nato v stroj za sladoled vlijte zmes, ko zamrzne, začnite z izmetom v sladoledno banjico.

Nato oblikujte končni izgled sladoleda, pri čemer ga prelijte s karamelnim topingom.

Dekoriranje dokončajte s kakavovim hrustljavčkom, ki ne vsebuje glutena.

 

Za vse ostale sladoledne kombinacije vam predlagamo, da si ogledate še več kot preostalih 90 odličnih receptov za sladoled.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.