Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaBogat sladoled narejen iz bele čokolade bo s svojim strukturiranim telesom podpiral hrustljavost mandljev in kokosa, ki ga vsebuje tudi preliv.
Okus spominja na verzijo Raffaela, le sladoledno.
V karafi s palčnim mikserjem dodobra premešajte malce segreto polnomastno mleko (40-50°C) z odlično sladoledno pasto Kokos Superpremium v katero ste stresli še Cuzco-tov prašek za bel čokoladni sladoled.
Počakajte nekaj minut, zatem pa zmes vlijte v sladoledni stroj.
Zamrznjen sladoled med izmetom dekorirajte s prelivom Chocobello, vmes pa dodajte še kakšen surov mandelj.
Oblikujte končno obliko sladoleda v posodi, nato pa banjico postavite v šoker za nekaj minut.
Izgled sladoleda dokončajte z okrasitvijo s kokosovo moko in surovimi manedljni.