Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČebelje satje kot dekoracija je smiselna takrat, ko izdelujete slaščico ali sladoled, ki vsebuje med.
V spodnjem receptu je uporabljen pravi domači gozdni med, ki ima značilno temno barvo in malenkost kiselkast okus.
Za preprosto in enostavno izdelavo boste potrebovali modelček za čebelje satovje.
120g kostanjevega medu,
120g jajčnih beljakov,
100g pšenične moke, tip 500,
100g margarine MAXIME CREAM.
Vse sestavine dobro premešajte, najbolje, da uporabite kar palični mešalnik.
Nato maso s pomočjo dresirne vrečke in kovinske gladilke vtrite v vdolbinice silikonskega modela.
Pladenj z modelom vdenite v pečico in pecite brez ventilacije približno 6 minut na temperaturi 160°C.
Nato pečeno čebelje satje poberite iz silikonskega modela in ga pecite še približno 2 minuti - če želite popolnoma ravnega ga vtaknite med dve perforirani silikonski podlogi (npr. AIRMAT podloga), sicer ga specite brez otežitve.
Dekorirajte in postrezite!
Za še bolj dodelane krožnike smo za vas pripravili še več podobnih receptov. Najdete jih v zapisu Elegantne predjedi!