Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Dvojni lešnikov kremino

Recept za dvojni lešnikov kremino sladoled

Lešnikov kremni preliv bo zaobjel sladoled, narejen s piemontskimi lešniki.

Za hrustljavo dimenzijo pa bodo poskrbeli celi in drobljeni praženi lešniki na vrhu kremina.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave lešnikovega kremina

V ohlajeno posodo iz nerjavečega jekla vlijte 300g lešnikovega Brunella preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.

Medtem ko se prva plast ohlaja, v karafi s paličnim mešalnikom dobro premešajte sladoledno bazo in lešnikovo pasto Piemonte in vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko zmes zamrzne, z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim lešnikovim prelivom na dnu. Sladoled po vrhu poravnajte.

Nato posodo postavite spet v šoker za nekaj minut.

Dekoracijo končajte z zadnjim nanosom lešnikovega preliva, katerega poravnate. Dekoracijo zaključite z lešniki - celimi in drobljenimi!

Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.