Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaLešnikov kremni preliv bo zaobjel sladoled, narejen s piemontskimi lešniki.
Za hrustljavo dimenzijo pa bodo poskrbeli celi in drobljeni praženi lešniki na vrhu kremina.
V ohlajeno posodo iz nerjavečega jekla vlijte 300g lešnikovega Brunella preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.
Medtem ko se prva plast ohlaja, v karafi s paličnim mešalnikom dobro premešajte sladoledno bazo in lešnikovo pasto Piemonte in vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko zmes zamrzne, z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim lešnikovim prelivom na dnu. Sladoled po vrhu poravnajte.
Nato posodo postavite spet v šoker za nekaj minut.
Dekoracijo končajte z zadnjim nanosom lešnikovega preliva, katerega poravnate. Dekoracijo zaključite z lešniki - celimi in drobljenimi!
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.