Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Dvojni pistacijev kremino

Recept za dvojni pistacijev kremino

Pistacijev sladoled, ujet med 2 plasti kremnega pistacijevega kremina, ki ga obogatimo z drobci praženih pistacij - vredno preizkusa.

Sestavine za sladoled (po plasteh)

 

 

Postopek priprave dvojnega pistacijevega kremina

V ohlajeno banjico vlijte 300g pistacijevega preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.

Mlečno sladoledno bazo s paličnim mešalnikom dobro premešajte skupaj s pistacijevo pasto in vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim zelenim prelivom na dnu. Sladoled v posodi lepo poravnajte in ga spet ohladite v šokerju.

Dekoracijo končajte z uporabo pistacijevega preliva, kateremu ste že prej vmešali drobljeno pistacijo. 

Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.

 

Na naslednji povezavi pa so zbrani vsi recepti za sladoled v aparatu.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.