Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPistacijev sladoled, ujet med 2 plasti kremnega pistacijevega kremina, ki ga obogatimo z drobci praženih pistacij - vredno preizkusa.
V ohlajeno banjico vlijte 300g pistacijevega preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.
Mlečno sladoledno bazo s paličnim mešalnikom dobro premešajte skupaj s pistacijevo pasto in vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim zelenim prelivom na dnu. Sladoled v posodi lepo poravnajte in ga spet ohladite v šokerju.
Dekoracijo končajte z uporabo pistacijevega preliva, kateremu ste že prej vmešali drobljeno pistacijo.
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.
Na naslednji povezavi pa so zbrani vsi recepti za sladoled v aparatu.