Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTale recept je kot nalašč za pripravo malce drugačne, a zato nič manj prijetne slaščice.
Krhko pečeno testo eklerjev je na koncu napolnjeno s hladnim in osvežilnim kandiranim gozdnim jagodičevjem, na vrhu vsega tega pa je dodan še nežen maskarponejev mousse.
Margarino, mleko, vodo, sol in sladkor zavremo.
Nato dodamo moko in vse skupaj dobro premešamo ter pokuhamo približno 2 minuti.
Postavite vse skupaj v planetarni mešalnik (uporabite listni nastavek) in med mešanjem v maso vlijte jajčne beljake in rumenjake.
Oblikujte eklerje (lahko vam pomaga tudi silikonska podloga za eklerje) in jih specite v poprej ogreti pečici (8-9 minut pri 190°C, oziroma niso zlatorumeni).
Smetano stepite, da pridobi volumen, nato pa nanjo vmešajte še mleti sladkor in UNICO 2.
V mleko vmešajte MASCARPONE 30, nato pa vse skupaj vmešajte v stepeno smetano.
Ekler prerežite na pol, napolnite ga s kandiranimi gozdnimi sadeži, po vrhu pa ga okrasite z brizganim maskarponejevim moussom.