Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaZa tale gurmanski kreker iz ribjega okostja boste potrebovali Silikomartov silikonski modelček Naturae Lisca 4 - ribje okostje.
Z njim lahko izdelate takšne dodatke kot dekoracijo za predjedi, glavne jedi, prigrizke ali pa celo slaščice.
Linija Naturae je bila zasnovana kot odgovor na vse bolj prefinjene prijeme visoke kulinarike, do katere lahko zdaj dostopate tudi vi!
Z njimi boste naravne oblike izdelali na preprost način.
30g margarina MAXIME MELANGE CREAM,
20g SLADKOR V PRAHU,
44g jajčnih beljakov,
66g pšenične moke, tip 500,
10g naribanega parmezana,
5g JEDILNO OGLJE.
S paličnim mešalnikom dobro zmešajte vse sestavine v tekočo zmes, podobna naj bo mešanici za palačinke.
Z dresirno vrečko previdno napolnite model Naturae LISCA4 in maso v vdolbinice poravnajte s slaščičarsko lopatko.
Pecite brez ventilacije približno 10 minut na temperaturi 170°C.
Počakajte, da se izdelek malenkost ohladi, nato pa ga previdno izvlecite iz modelčka!
Dekorirajte in postrezite!