Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaOdličen recept za kavni sladoled, ki je pravšnji za začetek tedna.
Liofilizirana kava, hrustljavi drobci amareta, kavni preliv in čokoladni preliv, ki se strdi; vsi ti so "krivi" za to poživljajočo sladoledno kreacijo.
Namesto liofilizirane kave lahko uporabite tudi klasično kavno pasto.
V karafi z metlico premešajte belo sladoledno bazo in liofiliziran kavni prah.
Mešanico vlijte v stroj za izdelavo sladoleda in počakajte, da se cikel zamrzovanja sladoleda konča.
Med izmetom sladoled dekorirajte z kavnim kremnim prelivom in oblikujte končno obliko sladoleda v posodi, nato pa banjico postavite v šoker za nekaj minut.
Dekoracijo sladoleda skončajte tako,da nekaj kavnega preliva uporabite še na ohlajenem sladoledu, zdaj pa uporabite še Ice Cacao.
Na koncu uporabite drobljen amareto in sladoled je pripravljen za odhod v sladoledno vitrino.