Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratna slaščica je idealna za hladnejše dni, združuje pa nežnost okusa smetane in mehkobo karamelnega preliva.
Poleg tega pa okuševalca v sredini čaka košček karameliziranih fig, ki skupaj s krokantom na dnu pričara hrustljav, a mediteranski zaključek slaščice.
Vse sestavine mešamo, dokler ne dobimo napol stepene zmesi.
Zmes vlijemo v modelčke - masa zadostuje za 2 modelčka STONE 85ml - do polovice.
Model dodajte v šoker, da se čimprej ohladi.
Nato vanj previdno dodajte žličko preliva iz karameliziranih fig in vlijte maso do konca.
Zadevo še enkrat zamrznite, tik pred postrežbo pa jo previdno še oblijte s karamelno glazuro.
Čokolado segrejte do 40°C (lahko tudi v mikrovbalovki), nato vanjo dodate drobljene karamelizirane piškotke in zadevo dobro premešate.
Zmes vlijte na podlago in oblikujte bodisi pravilen krog ali nepravilno obliko, ki jo, ko se strdi, nalomite na koščke.
Položite hrustljavo piškotno podlogo na krožnik, nanjo pa postavite še s karamelo oblito panakotino zmrzlino.
Dekorirajte po želji.