Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaOdličen jagodni sladoledni okus bo skupaj z nežno noto po maskarponeju odlično povezal končno hrustljavost svežih jagod.
Ostale recepture pa so shranjene na povezavi - sladoled recepti!
V ohlajeno banjico vlijte 500g kremnega jagodnega preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.
Mlečno sladoledno bazo dobro premešajte skupaj z Mascarpone 30 s paličnim mešalnikom in jo vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim jagodnim prelivom na dnu. Banjico spet ohladite v šokerju.
Dekoracijo končajte z uporabo jagodnega preliva s koščki, s katerim prelijete ohlajen sladoled.
Po želji sladoled dodatno dekorirajte še z rezinami svežih jagod in ostružki iz bele čokolade.
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.
Na naslednji povezavi pa so zbrani vsi sladoled recepti, spodaj pa se lahko naročite na naše novice iz sveta slaščičarstva in sladoledarstva!