Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKlasično sladico lahko pripravite tudi kot sladoled - in to odličen!
V karafi dobro premešajte 4000 g bele sladoledne baze, ki ste ji dodali polnomastno mleko in pasto za katalansko kremo ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko stroj za sladoled zaključi z izdelavo sladoleda, sladoled izmečite v posodo in ga vmes dekorirajte s karamelnim prelivom ter mu izdelajte končno obliko.
Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šoker.
Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šok komore in dokončajte dekoracijo sladoleda s prelivom.
Po sladoledu potresite še malce strjenega, ohlajenega in zlomljenega karameliziranega sladkorja, nato pa posodo lahko postavite v sladoledno vitrino!