Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaUnikaten okus gianduje bo uglašeno sodeloval s hrustljavim čokoladnim prelivom.
Za vse, ki jih lešnikov sladoled navdušuje, čokolada pa doda tisti kanček, ki zmanjka.
Hrustljavost polepša pa vse skupaj!
Dobro premešajte 3560 g bele baze skupaj z giandujino pasto ter zmes skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Med izmetom sladoled dekorirajte s sladolednim prelivom Čokokranč. Izdelajte končno obliko sladoleda ter ga postavite v šok komoro.
Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo s hrustljavim čokoladnim prelivom.
Tako pripravljen sladoled je popoln in ga lahko predstavite svojim gostom v sladoledni vitrini.