Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled Mandolat z medenim prelivom

Mandolat z medenim prelivom

Odličen sladoledni okus, kjer se prepletajo okusi turškega in pravega medu z lešniki.

Sestavine za sladoled

  • Bela sladoledna baza - 4000g
  • PASTA MANDOLAT - 400g
  • Preliv med (ali navaden gozdni ali cvetlični med)- po potrebi

Postopek priprave sladoleda

Zmešajte 4000 g bele baze skupaj z 400g paste Mandolat in mešanico vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Med izmetom sladoled dekorirajte s pasto Mandolat in medenim prelivom.

Če medenega preliva nimate, lahko uporabite tudi navaden med - gostejši in temnejši bo naredil večji kontrast!

 

Na povezavi na koncu pa so zbrani vsi recepti za sladoled, profesionalni.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.