Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSladka čokoladno-sadna kombinacija z maskarponejem in krumblom.
V karafi dobro premešajte 4000 g bele sladoledne baze, ki ste ji dodali polnomastno mleko, dekstrozo in maskarponejev aroma ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko stroj za sladoled zaključi z izdelavo sladoleda, sladoled izmečite v posodo in ga vmes dekorirajte s prelivom gozdnih sadežev ter mu izdelajte končno obliko.
Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šoker.
Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šok komore in dokončajte dekoracijo sladoleda s prelivom iz gozdnih sadežev in čokoladnega preliva Ice Caco, ki se ob stiku z mrzlo površino strdi.
Hrustljavi crumble potresite po sladoledu in posodo postavite v sladoledno vitrino!