Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled - Pasijonkin lušt

Recept za sladoled iz bele čokolade in pasijonkinega preliva

Zanimiva in dobra kombinacija belega čokoladnega sladoleda in pasijonkinega preliva.

Sestavine za sladoled z okusom bele čokolade in pasijonke

  • Mlečna sladoledna baza - 4000g 
  • Polnomastno mleko 3,5% mlečne maščobe - 400g
  • PASTA BELA ČOKOLADA - 400g  
  • PRELIV PASIJONKA - po želji
  • 1 pasijonkin sadež za dekoracijo

Postopek priprave sladoleda

V karafi dobro premešajte 4000 g bele sladoledne baze, ki ste ji dodali polnomastno mleko in belo čokoladno pasto ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko sladoledni stroj zaključi cikel priprave sladoleda, sladoled izmečite v posodo za sladoled in mu oblikujte dokončno obliko.

Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šoker.

Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo sladoleda s pasijonkinim prelivom in pasijonko, ki ste jo oprali in prerezali na pol.

 

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.