Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaMlečni čokoladni sladoled se v svoji nežnosti igra z lešniki, karameliziranimi in celimi.
Preliv Napolitaner pa s hrustljavimi koščki vafljev in drobljenimi lešniki le še doda tisto pravo piko na i!
V malce ogreto mleko s palčnim mikserjem ali metlico dobro vmešajte praškasto CUZCO osnovo za mlečni čokoladni sladoled.
Počakajte nekaj minut, potem pa mešanico vlijte v stroj za sladoled.
Med izmetom čokoladni sladoled dekorirajte s prelivom Napolitaner, vmešajte še kakšen cel lešnik.
Oblikujte končno obliko sladoleda v inox posodi, nato pa banjico postavite v šoker za 5-10 minut.
Izgled sladoleda dokončajte s prelivom in obemi tipi lešnikov.
Tako pripravljen sladoled je odlična izbira za vse, ki imajo radi hrustljavo lešnikovo-čokoladno kombinacijo.
V spodnji okvirček vpišite vaš elektronski naslov in približno 1-2x mesečno boste bili obveščeni o novostih s sveta slaščičarstva in sladoledarstva.